Diócska, magocska, mandulamag

Hozzávalók:
A tésztához:
-
40 dkg liszt
-
25 dkg margarin
-
20 dkg darált dió
-
20 dkg porcukor
-
1 csm sütőpor
-
2 evőkanál kakaópor
-
fél kávéskanál fahéj is adható hoizzá ízlés szerint
A krémhez:
-
2 dl tej
-
1/2 csm vanília puding
-
20 dkg margarin
-
20 dkg porcukor
-
ízlés szerint 1/2 üveg zöld mandulaaroma
A tésztához az összevalókat, miután összegyúrtuk, kis adagokat csípünk belőle és a formába nyomkodjuk. A hagyományos fém, formába egyenként belenyomkodjuk, majd tepsire tesszük és úgy sütjük ki. Ha szilikon formát hazsnáljuk, akkor gyorsabban haladunk, hisz egyszer 40 formát tudunk kisütni és talán a formából való kifordítás s egyszerűbb feladat. Miután kihűltek a kisütött formák krémmel megkenve, kettesével összeragasztjuk őket.