Leírás
A tepsit acél alapját egy vékony réteg zománccal vonják be. A zománc egy üveges bevonat, amelyet magas hőmérsékleten olvasztanak rá a fémfelületre, így létrehozva egy sima, fényes, ellenálló bevonatot
Jellemzők:
1. Tűzállóság: A zománcos tepsik tűzállók, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a magas hőmérsékletnek, ami ideálissá teszi őket a sütéshez és grillezéshez.
2. Könnyen tisztítható: A zománcos felület sima és nem tapadós, így könnyen tisztítható. A legtöbb esetben elegendő egy nedves ronggyal letörölni a felületet.
3. Vastagság: A zománcos tepsik általában vastagabbak, mint a hagyományos tepsi anyagok, aminek köszönhetően egyenletes hőeloszlást biztosítanak a sütés során.
4. Változatos méretek: Elérhetők különböző méretekben, így könnyen kiválaszthatod a szükséged szerinti méretet az adott recept vagy sütési feladat alapján.
5. Ellenállósság a karcolásokkal és foltokkal szemben: A zománcos bevonat ellenálló a karcolásokkal és foltokkal szemben, ami hosszú élettartamot biztosít a tepsinek.
6. Szagtalan: A zománcos tepsik szagtalanok, tehát nem veszik át az ételek ízét vagy szagát.
Ezek a jellemzők együttesen teszik a zománcos tepsit népszerűvé a konyhákban, és ideálissá teszik őket olyan különféle sütési és sütőtevékenységekhez, mint például a sütemények, zöldségek vagy húsok elkészítése.
Paraméterek
Hagyományos tepsi 32x22 cm (3-as) | |
1.osztályú termék 25 éve a piacon | |
anyaga | zománcozott acéllemez |
Mérete | felső méret:31,5*21,7 cm, alsó méret:28,5*18,5 cm, magassága:5,5 cm |
Súlya | 493 g |
Használható | gáz-, illetve elektromos sütőben |